Om skrivprocesser, skrivprojekt, tänkande och läsande. Och kanske lite allmänt svammel.

24 maj 2016

Nu blir det diktsamling (snart).Kom av mig lite i bloggandet här. Kanske för att jag har för många olika konton på sociala medier. Men nog mest för att jag kom av mig lite i skrivandet. Eller kanske inte egentligen kom av mig. Egentligen blev jag sjuk och sen blev jag sjuk på ett nytt sätt och sen blev jag sjuk på ett tredje sätt och sen blev jag dålig på det första sättet igen, och sen hade en hel månad gått och inte mycket hade blivit gjort och jag hamnade (ännu lite mer) efter med studierna, och nu är det rätt nära till terminsslutet och det har fått bli att prioritera studierna. Det sjuka prioriterar sig själv liksom automatiskt. Och sen har inte så mycket mer fått plats.

Har trots allt gjort en del. Sånt där tråkigt. Skrivit ansökningar och hållit ordning på siffror och.. sånt. Och en del ganska roligt. Som att rita ett mönster till omslaget på min diktsamling. Var inte helt nöjd med det först, men jag tror jag börjat gilla det. Däremot gillade jag inte alls typsnittet eller färgen jag använde till titeln, när jag väl fick en provbok, så det får ni inte se än. Var ju snyggt på min dator, så bedrägligt av det att det inte alls känns likadant i tryck.

Gillar också världens bästa valar och småfiskar som hjälper mig att hålla ordning på vad det är jag ska fixa till. Det mesta är fixat nu. Men det är så mycket att bestämma. Är inte helt nöjd med hur boken känns. Men vad är problemet? Borde jag ha tjockare papper kanske? Eller glansigt omslag istället för matt? Eller strukturpräglat? (Vad är det ens?) Eller ska jag testa med inbunden, fast att den blir mycket dyrare att framställa då?

Mycket tankar som knakar i denna hjärna, och imorgon är det hebreiskamunta och snart snart är det slut på terminen och snart snart har jag flyttat och då kan jag ha en massa tid för att skriva igen. Och plats för såna tankar i mitt huvud. Och förhoppningsvis behöver det inte knaka då, men man vet ju inte.

Förresten flyttade jag mitt läsbloggande till ett instagramkonto. Här: instagram.com/bokdagbok2 kommentarer:

 1. Förstår att du haft fullt upp med annat, men det ska bli så spännande att se hur omslaget blir till slut.
  Vad är det för smarta valar och fiskar du har? Jag försöker desperat hitta en lösning på hur jag ska få ordning på allt jag måste göra. Har inte lyckats hitta på något system som funkar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har snart en ny version färdig :)

   Det är postit-lappar bara, fast i snyggare form. Vet inte om de löser mer än andra lappar, men eftersom de har lite lim stannar de oftare där jag lagt dem iaf..

   Radera