Om skrivprocesser, skrivprojekt, tänkande och läsande. Och kanske lite allmänt svammel.

14 februari 2016

Nån som är sugen på att läsa en diktsamling?

Har visst i stort sett bestämt mig för att ge ut den refuserade diktsamlingen själv. Jobbar lite på tankar om hur jag vill att omslaget ska se ut mest.

Fast så drabbades jag av tvivel och behov av någon annans ögon på texten. Så undrar om det finns någon som har lust att läsa manuset och komma med tankar om det? Egentligen undrar jag mest om det känns som en ok bok att ge ut, eller om jag borde tänka om.

Orkas det med tar jag gärna också emot kommentarer om ifall nåt är särskilt bra eller om nåt särskilt inte funkar, och hittas det stavfel och liknande så vill jag ju gärna veta det med. Men huvuduppdraget för den som säger sig vilja läsa är mest att komma med en kommentar om det är en bra idé att ge ut den, om det känns som att den håller för det, eller inte.

Den handlar ganska mycket om depersonalisation, så skulle vara bra att veta om den som testläser har erfarenhet av det eller inte, om det känns ok att berätta för mig. (Vill gärna ha nån läsare som inte har det också.)

Den som hjälper får såklart ett ex av boken sen när den finns, om den nu blir av. Annars kan det väl bli att få en annan bok istället.

Maila / dm:a / skicka privat meddelande eller vad det nu finns där du ser detta, om du vill läsa. Min e-post är regnlund (snabel-a) gmail.com

Tacktack.

Uppdatering: har fått testläsare så jag klarar mig nu.

(Bilder lånade från bartongalleries.com och bbc.co.uk/arts/yourpaintings/)


4 kommentarer:

 1. Svar
  1. :) ja. Eller.. oklart vad du tycker är bra, men litar på ditt omdöme, så jag håller med.

   Radera
 2. Ja, eller hur :)
  Nä men när jag läste det (lite sent) så tänkte jag att jag kan ju vara med och läsa (jobbar ju lite med det) men så såg jag att du har fått hjälp och det var det som var bra! Lite kryptiskt, förlåt! Jag borde nog bara ha tänkt Aha, bra! inte skrivit det.
  Äsch, nu glömmer vi det här :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Chansade på att det var det du menade + bara tramsade lite. Blev glad av att se att du är här och läser.

   Radera